Agen & Pengedar

Tahniah kami ucapkan terlebih dahulu buat anda yang hadir ke laman ini. Pihak Le’Roselle Cosmetic & SPA. kini membuka peluang perniagaan untuk anda & usahawan-usahawan Internet di luar sana mempromosikan produk kami.

Pelbagai produk yang kami tawarkan untuk anda promosikan ialah produk Le’Roselle 4-in1 Skincare, Rollagen Slim, Cocoa Collagen, Whitening Soup dan juga Tablet StemCell. Klik sini untuk lihatnya lebih lanjut.

Inilah produk yang dimaksudkan itu …

    produkdropshipkencantikan     produkdropshipkencantikan

    produkdropshipkencantikan     produkdropshipkencantikan

 

Habis tentang produk, jom kita sembang tentang peluang bisnes dengan cara anda mempromosikan produk ini pula :-)

PELUANG PERNIAGAAN

Terdapat 2 jenis peluang perniagaan yang kami tawarkan. Bergantung pada keperluan dan kesesuaian situasi anda. Jenis tersebut adalah:-

  1. Agen Dropship
  2. Rakan Niaga

Secara amnya, anda yang menjadi Agen Dropship kami tidak perlu beli dan simpan stok produk. Tugas anda hanya promosikannya secara online atau offline. Gambar-gambar produk High Resolution diambil oleh jurugambar profesional kami akan kami berikan pada anda secara PERCUMA sahaja!

Proses jual-beli sebagai Agen Dropship seperti berikut:-

  1. Anda daftarkan terlebih dahulu ke dalam Group FB Agen Dropship kami dan berikan butiran diri. 
  2. Mula promosikan produk Le’Roselle secara online ataupun offline
  3. Anda terima bayaran daripada pembeli anda pada Harga Pasaran yang kami tetapkan (RM198)
  4. Anda bayar kepada kami pada harga Agen Dropship. Perbezaan harga tersebut adalah margin keuntungan anda
  5. Anda sertakan juga butiran Nama, Alamat dan Nombor Fon pembeli anda
  6. Kami akan terus poskan tempahan tersebut kepada pembeli anda di atas nama anda sendiri. BUKAN nama syarikat kami

 

Rujuk jadual berikut untuk mengetahui harga Agen Dropship, peratus untung, margin untung serta jumlah jualan minimum yang perlu anda hasilkan bagi mendapatkan margin lebih tinggi:-

produkdropshipkencantikan

*Harga di atas adalah untuk pembelian bawah 10 unit produk

produkdropshipkencantikan

*Harga di atas adalah untuk pembelian melebihi 10 unit produk

Jadi Agen Dropship pun, margin untung ini sudah cukup menarik kan?

OK, sekarang, bagi anda yang inginkan keuntungan lebih banyak dan ingin lebih SERIUS membina perniagaan ini bersama kami, anda boleh menjadi Rakan Niaga kami. Untuk Rakan Niaga, terdapat 3 pilihan pakej yang setiap satunya memang pakej yang sangat ‘lazat yummy’ untuk anda dapatkannya!

Sebagai Rakan Niaga, kami bukan sahaja berikan gambar-gambar produk tapi kami turut akan bekalkan anda dengan bahan-bahan pemasaran offline (bercetak) juga secara PERCUMA sahaja TANPA sebarang kos tambahan.

Untuk info lebih lanjut pakej-pakej Rakan Niaga, anda boleh rujuk jadual berikut. Dinyatakan sekali apakah bahan-bahan bantuan pemasaran yang diberikan kepada anda:-

produkdropshipkencantikan

*Harga di atas adalah untuk pakej pengedar

produkdropshipkencantikan

*Harga di atas adalah untuk pakej mini stokis

produkdropshipkencantikan

*Harga di atas adalah untuk pakej master stokis

Itulah dia info lengkap tentang pakej-pakaj yang ada kami tawarkan khusus untuk anda yang ingin menjadi Rakan Niaga kami. Kami kira satu pakej lengkap yang cukup komprehensif dapat membantu anda jump-start memulakan perniagaan produk-produk Le’Roselle bersama-sama kami.

Jika anda teliti semula, secara keseluruhannya kami hadkan kuota bagi ketiga-tiga pakej ini. Tak cukup dengan itu, kami sediakan sekali dengan bahan-bahan bantuan pemasaran secara PERCUMA kepada anda.

Tujuan utama kami buat begini ialah tidak lain dan tidak bukan sebagai langkah membina sebuah perniagaan & jenama yang KUKUH lagi stabil untuk jangka masa panjang bersama-sama anda. Kami hadkan bilangan Rakan Niaga kami ini adalah untuk menjaga prospek pasaran anda agar anda mampu dapatkan keuntungan semaksimum yang mungkin serta mengurangkan persaingan yang tidak sihat kelak.

Kami berjanji, kami akan bantu sebaik mungkin para Rakan Niaga dan Agen Drophsip untuk menghasilkan jualan sebanyak mungkin. Jika untuk Rakan Niaga, kami akan majukan sebarang pertanyaan atau tempahan prospek yang kami terima di HQ terus kepada anda yang tinggal berdekatan dengan kawasan prospek pelanggan tersebut.

Berikut adalah rumusan gambarajah pelan peringkat-peringkat bagi rangkaian Agen Dropship serta Rakan Niaga kami ini. Anda akan lebih jelas dengan struktur pelan kami melalui gambarajah ini …

produkdropshipkencantikan

Macam mana, anda dah jelas?

Kalau dah jelas, tunggu apa lagi, rebut peluang dengan SEGERA hari ini juga mendaftar sebagai Agen Dropship atau Rakan Niaga kami!

Ingat, kuota Rakan Niaga adalah terhad. Siapa yang cepat, dia dapat dulu.

Satu lagi yang perlu anda ingat ialah mereka yang mengambil langkah awal akan mempunyai kelebihan 1st mover. Ini adalah realiti kenyataan dalam mana-mana perniagaan pun. Jangan nanti anda ‘gigit jari’ sudah terlepas peluang untuk lock posisi di daerah kawasan anda!

Klik butang di bawah untuk terus hubungi kami melalui Facebook message ke fanpage kami. Kami akan reply pada anda dalam tempoh 12 jam atau kurang. Klik sekarang butang di bawah (Anda perlu login Facebook & akan di bawa ke ruangan Private Message) …

buttoncontactprodukdropshipmalaysia

Marketing Department Le’Roselle Cosmetic & Spa
No 291, Taman Bandar Baru Mergong,
Jalan Perusahaan 2,
05150 Alor Setar,
Kedah Darul Aman.

Email: admin@lerosellebeauty.com
Tel (P): 04-7303236 / HOTLINE : 019-446 9899